p008180_HospitalityManagement - CNG Infosystems Ltd

70070013
70070013
Go to content
Seminars
Αποτελεσματική διαχείριση χώρων εστίασης με την χρήση καινοτόμου τεχνολογίας,
Hospitality ManagementΓιατί να λάβω μέρος στο σεμινάριο;
Η απόκτηση δεξιοτήτων και τεχνογνωσίας, σχετικά με την Οργάνωση, διαχείριση και παρακολούθηση στρατηγικά ανασχεδιασμένων διαδικασιών για χώρους εστίασης, όπως και η αξιοποίηση καινοτόμων συστημάτων  εφαρμοσμένης πληροφορικής, είναι απαραίτητα εργαλεία για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των σημερινών οικονομικών προκλήσεων, με στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεων και αύξηση της κερδοφορίας.
Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει σαν σκοπό να εισάγει τους εκπαιδευόμενους σε νέες έννοιες Διαχείρισης Χώρων εστίασης (restaurant,pub,club,Fast food, Franchise,event Venus), παραγωγή νέων ιδεών και καινοτόμων υπηρεσιών, νέους τρόπους  εξυπηρέτησης και την πρακτική τους εφαρμογή τους με την υποστήριξη νέας τεχνολογίας.


Το σεμινάριο απευθύνεται σε
Το σεμινάριο αυτό απευθύνεται σε εργαζόμενους ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων, σε ιδιοκτήτες και διευθυντές Ξενοδοχειακών Μονάδων καθώς και εστιατορικών επιχειρήσεων, διαφημιστές, απόφοιτους τμημάτων marketing, food and beverage managers, αποθηκάριους αλλά και σε όλους όσους επιθυμούν να εργαστούν στον ραγδαία αναπτυσσόμενο κλάδο του Τουρισμού εξειδικεύοντας και εκσυγχρονίζοντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.
Χριστόφορος Λαζαρίδης


skype clazarides


Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Επιχειρήσεων
Σύμβουλος /εμπειρογνώμονας επιχειρησιακών συστημάτων

Ο Χριστόφορος Λαζαρίδης είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Πανεπιστημίου UB (University of Bridgeport) είναι Εμπειρογνώμονας επαγγελματικών συστημάτων και ερευνητής του διεθνή οργανισμού EUREKA.
Η εφαρμοσμένη πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία  τον καθιστούν ειδικό στον εντοπισμό  την ανάλυση και την επίλυση σύνθετων επιχειρηματικών προβλημάτων με σχεδιασμό και υλοποίηση εφαρμόσιμων στρατηγικών λύσεων από την ιδέα μέχρι την ολοκλήρωση.
Στα 30+ χρόνια εμπειρίας έχει αποκτήσει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο  ολοκληρωμένων επιτυχών λύσεων  σέ διεθνούς φήμης εταιρίες και  οργανισμούς
Επαγγελματικές δεξιότητες και εμπειρία.
 • Total Digital Strategy planning  and implementation
 • Customer experience and implementation of CRM strategy
 • Business process management and automation
 • Retail and Hospitality management
 • Stock management
 • Business Intelligence
 • Lean, six Sigma ABC accounting
 • TQM Strategy and implementation
 • Computer hardware and operating systems
 • Heterogenous computer networks and communications
 • Network/web security planning and ethical hacking
 • Innovation management
 • Digital and Social Media marketing
 • Web/e-Shop development and web presence optimization
 • SEO, Google analytics, Content management and Blogging
 • e-Business Strategy and implementation and ERP sytemsΜιχάλης ΔημοσθένουςΕγκεκριμένος εκπαιδευτής της ΑνΑΔ

Ο Μιχάλης Δημοσθένους ασχολείται με την τουριστική βιομηχανία από το 1968. Σπούδασε στη Γλασκόβη της Σκωτίας και από το 1973 μέχρι το 1994 έχει διευθύνει μεγάλα ξενοδοχεία της Κύπρου. Έχει ασχοληθεί με ταξιδιωτικές επιχειρήσεις από το 1995 μέχρι το 2011. Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια είναι εγκεκριμένος εκπαιδευτής της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Εξωτερικός εξεταστής /Επαληθευτής της ΑνΑΔ για την πιστοποίηση επαγγελματικών προσόντων. Παρουσιάζει επίσης ειδικές διαλέξεις στο ΚΕΠΑ, στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στο ΑΞΙΚ, στο Intercollege, στην Αστυνομική Ακαδημία και σε τουριστικά συνέδρια.

Από το 2003, ασχολείται με την επαγγελματικη κατάρτιση εργαζομένων για ποιοτική εξυπηρέτηση, στην προσπάθειά του να βοηθήσει τη χώρα μας να αποκτήσει καταρτισμένους υπαλλήλους.

Ο Μιχάλης Δημοσθένους αρθρογραφεί και δίνει συνεντεύξεις σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, πάνω σε θέματα που άπτονται της Τουριστικής συνείδησης, παραδοσιακής Φιλοξενίας, ποιοτικής εξυπηρέτησης στην Τουριστική βιομηχανία στην Κύπρο, Αγροτουρισμός και άλλα.   
Επιπρόσθετα διοργανώνει σεμινάρια και διαλέξεις, για όλους τους υπαλλήλους που εμπλέκονται στο φάσμα της τουριστικής βιομηχανίας.Διάρκεια: 20 Ώρες, Γλώσσα: Ελληνικά
Κόστος Συμμετοχής: για κάθε άτομο €425.00+ ΦΠΑ (€80.75), Αξία Επιχορήγησης για κάθε άτομο: €340.00
Πληρωτέο κόστος συμμετοχής για κάθε άτομο για μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις: €165.75 (με ΦΠΑ)Τo πρόγραμμα εγκρίθηκε από την ΑνΑΔ. Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν με εργοδοτούμενους τους οι οποίοι ικανοποιούν τα Κριτήρια της ΑνΑΔ θα τύχουν της σχετικής επιχορήγησης.

Back to content